More Website Templates @ TemplateMonster.com - September22, 2014!
Besparen op je rijlessen

De beste kostenbesparing is meestal niet het kiezen voor de goedkoopste rijschool, maar te kiezen voor een kwalitatieve en goede rijschool. Op deze manier haal je veel meer rendement uit je rijlessen waardoor je uiteindelijk kostbare lestijd zal besparen, en je slagingskans véél hoger ligt..!!

De grootste uitdaging van onze rij-instructeur: Jou in één keer te laten slagen..!!

Theorie

Als je praktijkexamen gaat doen voor de categorie Auto of motor dan moet je in het bezit zijn van een theorie certificaat.

Dit certificaat is nu 1,5 jaar geldig.

Theorie is één van de zaken waar veel leerlingen moeite mee hebben. Wie echter de theorie niet goed kent en beheerst zal ook in de praktijk lessen hier hinder van ondervinden. De Wijs Rijopleidingen biedt jou de ruime mogelijkheid om de theorie onder de knie te krijgen.

Theorie is namelijk een essentieel onderdeel van je rijbewijs! Wij helpen jou hier natuurlijk zo goed mogelijk mee, vandaar vind je hieronder een perfect hulpmiddel wat wij speciaal voor jou hebben geselecteerd.

Voor maar € 49,95 kun je 4 maanden onbeperkt theorie leren en oefenen op je pc of tablet.
Let op!!! Omdat De Wijs Rijopleidingen dit jaar 10 jaar bestaat, bieden we alle nieuwe leerlingen deze cursusu te waarde van € 49,95 gratis aan!

Je kunt je hiervoor aanmelden via deze link